Luvico Super Elixer

Square

Luvico: uitleg over de verschillen in Mangosteen en antioxidant dranken.

Luvico en andere aanbieders van superfoods / super dranken. Er zijn verschillende aanbieders van “superfruit” dranken. Enkele jaren terug ( in 2002) begon in de USA het merk “Xango” met het op de markt brengen van een sap gemaakt van mangosteenvrucht gemengd met sappen van perensap, appelsap, frambozensap enz.

Xango was nieuw en de antioxidant kracht van dit product was, dankzij de antioxidanten die in de mangosteen schil zitten hoger als die van appelsap, sinasappel etc. Inmiddels heeft Xango ook een “premium” product uitgebracht: Xango Reserve.

Later kwamen er meerdere (soortgelijke) producten op de markt en zoals bekend zijn producten met een (hoge) ORAC waarde belangrijk voor ons lichaam.

ORAC is de afkorting en naam voor de kracht die een vrucht/groente heeft om (vrije) radicalen af te vangen.

Omdat er de afgelopen jaren veel onderzoek is gedaan naar anti-oxidanten en hun werking hebben wij ( STS Health Supplies ) een nieuw en zeer krachtig antioxidant Elixir samengesteld met de naam Luvico Super Elixer.

Wat maakt dat Luvico anders is als Xango, Vemma of Jus? Luvico is een mix van geconcentreerd fruit als de hele mangosteen vrucht, (hele) granaatappel, blauwe bessen, zwarte bessen, druiven, aloe vera, cranberries enz.

Luvico ( vanaf september 2016 ) bevat zoveel fruit dat het een BRIX waarde heeft van ruim 39.5 BRIX. U kunt het dus 10 tot 15 keer verdunnen om een mangosteen juice of puur sap te krijgen.

In Amerika heeft Jus ( HVVN) een soortgelijk product op de markt gebracht maar Het is niet zo sterk geconcentreerd als Luvico Super Elixer.

Onovertroffen in antioxidant kracht en de grote hoeveelheden xanthonen en fruit per portie van 15 ml per dag.

Op sites van xango distributeurs lezen we hoe geweldig de mangosteen vrucht is. Alle verhalen over die geweldige vrucht ten spijt, het zegt niets over hoeveel mangosteen er nu in een fles Xango zit.

Als we bijvoorbeeld kijken naar de hoeveelheid Xanthonen (antioxidantengroep) in Xango dan blijkt dat dit een zeer laag gehalte is in vergelijking met de hoeveelheid xanthonen in Luvico.

De meest onderzochte mangosteen xanthone ,de Alpha Mangostin xanthoon, zit in Xango met 5,5 mg per 30ml en in Luvico met 47,0 mg per 30ml.

In Luvico zit dus ruim 8,5 meer Alpha mangostin Xanthoon als in Xango.

Nieuwe formule:

met 45 mg Xanthones per 15 ml

186 mg Fenolen per 15 ml

173 mg Bioflavonoiden per 15 ml

naar de webshop

Gezond met fruit

mangosteen granaatappel bessen druiven aloe vera goji acai LuvicoDe meest voorkomende mangosteen xanthonen zitten in de schil van de mangosteenvrucht. In het vruchtvlees van de mangosteen zitten vrijwel geen xanthonen.

Maar xanthonen zijn natuurlijk lang niet de enige belangrijke antioxidanten. De natuur kent vele antioxidant groepen en vrijwel iedere vrucht en groente bevat één of meerdere antioxidant groepen.

Inmiddels weten we dat met name ook granaatappels ( Engels: pomegranate) gezond zijn.

JUS, een ander merk sap uit de USA heeft een samenstelling die veel op die van Luvico lijkt. Meerdere fruitsoorten waarvan bekend is dat ze een goede antioxidant werking bezitten.

Luvico is ongeveer 4 x sterker als Jus ( hvvn) in antioxidant kracht. Luvico bevat vele vele malen meer xanthonen en is de enige drank met natuurlijke msm en glucosamine.

Is Xango effectief of niet? Een studie door Xango*, zegt dat men het beste resultaat bereikt bij 540 ml – ruim een halve liter – per dag. Deze Xango studie wordt vrijwel nooit gepubliceerd op xango-sites…het laat zien dat Xango pas effectief is vanaf 2 x daags een 270 ml ( totaal ruim een halve liter Xango)

Er wordt aangeven dat u beste bijna 1 fles per dag drinkt… Nu lijkt ons dat het wel heel erg kostbaar is om een fles Xango in 1 of 2 dagen leeg te moeten drinken.

* Deze bevindingen zijn gedaan onder de nummers: Bekend bij ons. Ter inzage op kantoor. ( publicatie verboden door E.U. wet )

15-25 ml Luvico verspreid over de dag geeft al een goed resultaat. Puur , lang in de mond laten rollen of liefst verdund in een glas jus d’Orange, druivensap, etc.

Drink ook veel water i.v.m. de reinigende werking van Luvico.

Probeer het nu ook! Kijk snel in de webshop voor een aanbieding!

2000 ORAC per ml

Luvico is het meest potente drankje! High ORAC:

1 fles Luvico = 38 flessen Xango

3,6 flessen JUS/HAVVN

of 6,8 flessen Vemma

 

Betaal niet teveel! prijs per 10.000 ORAC:

Luvico : 0,16 euro

JUS: 1,70 euro

Vemma: 2,50 euro

Xango :12,00 euro

 

Er zijn meer voorbeelden maar er is niet één juice die zo krachtig als Luvico Elixer met natuurlijke MSM en Glucosamine.

vrijwel alle vitamines en mineralen + sporenelementen + flavoniden + Aminozuren + enzymen

MANGOSTEEN, GRANAATAPPEL, ACAI BESSEN, GOJI BESSEN. WILD KARANDA ( CURRANT), CRANBERRIES, BLUEBERRIES. ALOE VERA, WILD BERRIES. CONCORD GRAPE, TART CHERRY. GRAPES, WILD BILLBERRIES, PRUNES. APPLE, STRAWBERRY, CHERRY, RASPBERRIES. GINGSENG, RESVERATROL, QUERCITIN, MSM. GLUCOSAMINE, VITAMINS, MINERALS, SUPER OXIDE DISMUTASE.

* met een totale anti-oxidant kracht van meer dan 1,5 miljoen ORAC, zowel food als nitritional, het meest effectieve product! Onafhankelijke test: Brunswick Labs, USA.

Gezond voor iedereen

Het enige natuurlijke product met zo’n hoge antioxidant werking, ook voor gewrichtendoor toevoeging van Glucosamine en MSM.

Luvico is goedkoop in gebruik. 1 tot 3 maal een eetlepel per dag is genoeg, het zeer veel exotisch fruit ( extracten en concentraten) plus MSM en Glucosamine.

In vergelijking betaald u zeer weinig voor dit product. Zou u de MSM, Glucosamine, Gingseng, Super Oxide en Resveratrol los als capsules kopen bent u al snel meer dan 75 euro per maand kwijt.

Makkelijk in gebruik: schenk een eetlepel in een glas en verdun dit met jus d’ orange, bessensap, druiven sap etc. Even goed doorroeren en genieten ! Puur mag natuurlijk ook of goed mengen in een glas water.

Luvico bevat natuurlijk voorkomende vitamines als:

Vitamine A, Pro-vitamine A, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, B11, B12, vitamine C, D, E, Ellagic acid, Polyphenols, Anthocyanins, Pro-anthocyanins, Qunic Acid, Iron, Copper, Phosphorus, Zink, Riboflavin, Sodium, Calcium, Bioflavonoids en vele mineralen en spore-elementen. Daarom is Luvico het beste uit de natuur.

Gemaakt met o.a GMO vrij fruit, kosher gecertificeerd & Halal fruit en vruchten.

Bestellen? Link naar de webshop

 

 

Disclaimer: Luvico is een natuurproduct. aloe vera, vruchten, fruit, bessen etc uit de natuur! Is een natuurproduct / vruchten/fruitmix/elixer, bevat geen farmaceutische substanties en is geen medicijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *