granaatappel voor onze gezondheid

Square

Granaatappel, een zeer bijzondere vrucht.

Granaatappel is al vele jaren bekend als een van de meest gezonde vruchten. Er verschijnen er meer en meer producten van en met granaatappel erin.

Info over de vrucht

granaatappel gezond

Granaatappelsap is niet het enige sap van appels dat zinvol is. Ook van gewoon appelsap worden goede effecten gevonden. Steeds weer blijken vruchten dus positieve eigenschappen te hebben. Snoep verstandig eet een appel lijkt dus ook op basis van modern onderzoek nog steeds een goede slogan te zijn.

In Luvico zit de hele granaatappel, granaatappelsap en granaatappelconcentraten. Per liter Luvico gebruiken we ruim 5 liter aan granaatappelsap.

Deze appel wordt steeds meer onderzocht en vrijwel iedere nieuwe studie bevestigd het nut van het eten van granaatappels of het drinken van ervan.

Wordt steeds populairder

De populariteit stijgt in veel landen, dankzij de unieke eigenschappen. De vraag naar granaatappelen is gestegen, en stimuleert investeren in de teelt van het fruit. Granaatappels worden meestal als versproduct gegeten, en worden in de Oekraïne als decoratie gebruikt voor desserts. In Georgië wordt deze appel gebruikt in salades, en in andere landen gebruikt men deze vrucht in sauzen of als garnering. Het sap wordt ook steeds populairder. Experts zeggen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om granaatappel te gebruiken in de keuken.

Daarnaast heeft de granaatappels ook goede eigenschappen op gebied van gezondheid.
Het fruit bevat veel antioxidanten.

Voor een mooie bijdrage aan onze gezondheid.

Dat granaatappelsap in de belangstelling staat blijkt ook uit meer dan 200 wetenschappelijke publicaties over dit sap.

Als exotische vrucht vol pitten is de granaatappel eveneens zeer rijk aan antioxidantia. Hij wordt in onze streken weinig gegeten. En vergis u niet: de grenadinesiroop heeft enkel de naam ervan: vroeger werd die inderdaad bereid uit sap van de granaatappel, maar tegenwoordig wordt die uit rode vruchtensap maar zonder granaatappel bereid!

Wikipedia over granaatappelen

Luvico Super Elixer bevat een hoog aandeel granaat appel samen met mangosteen, aloe vera, vele bessen en vruchten.

Benieuwd naar granaatappels in Luvico. Meer informatie vindt u in de webshop